Wie is Laurien van Ceemore?

Een webshop strateeg die straffe, ambitieuze webshop onderneemsters helpt naar meer winst, omzet en groei.

Yes, dat ben ik.

Ik ben een webshop coach voor zij die willen uitgedaagd worden en die ervan dromen om hun webshop naar een hoger level te tillen. Ik deel daarnaast ook mijn missie, kennis en strategieën aan de ondernemers van morgen op de Thomas More Hogeschool.

Maar bovenal, ik ben gewoon Laurien.

Ik hou van lekker eten, mooie dingen, familie & vrienden, gezellige babbels bij een lekker glas wijn, heerlijke apéro momenten, de geur van natte asfalt en het gelukzalige gevoel van de zon op mijn gezicht tijdens het afdalen van een rode skipiste.

Mijn sterke liefde voor webshops zorgde ervoor dat ik bij een paar prachtige bedrijven aan de slag ging in verschillende webshop functies. Uiteindelijk vond ik hetgeen waar ik écht blij van werd: webshops naar een hoger niveau brengen.

Dit was ik

Ik vond het zalig om aan de slag te gaan met doelstellingen en toekomstplannen, maar ik kreeg even goed energie van het verbeteren van de huidige structuren.

Hier was ik goed in.
Ik voelde het.

Ik wilde richting geven aan de plannen en ik wilde webshops kunnen verbeteren. Ja, da’s wat ik wilde doen én wat ik ook deed. Ik had het gevonden en ik voelde me als een vis in het water.

Als sneeuw voor de zon

Door het plotse wegvallen van een collega werd mijn takenpakket ineens uitgebreid. Er zat niets anders op dan de job van 2 mensen volbrengen.

Als je me een beetje kent, dan weet je dat ik ga tot ik mijn doel bereik, dat ik zoveel mogelijk ballen in de lucht probeer te houden en dat opgeven niet in mijn woordenboek staat. Door het combineren van 2 voltijdse jobs, kreeg ik minder en minder tijd om te doen wat ik écht graag deed: webshops verbeteren, toekomstvisies bepalen en richting geven. Ik deed mijn job graag, ongelofelijk graag. Maar stilletjes aan ging het vlammetje minder en minder branden en begon de motor te sputteren.

En toen ging het licht uit. Ik was 27.

Ik was compleet overwerkt, zag door het bos de bomen niet meer en ik was moe. Doodop. Ik voelde me gefaald, schaamde me en het leek alsof ik in volle vaart met mijn gezicht tegen de muur gelopen was. Ik was bang om van de wereld te vallen.

Maar, dat gebeurde niet…

En oh boy, wat was dit een eye-opener

De wereld draaide door terwijl ik even stil stond en dat was gewoon oké. Voor de eerste keer zag ik dat het mocht. Na weken van recuperatie, duizenden tranen en tientallen Netflix series later, besefte ik dat het radicaal anders moest. Niemand was dit waard. Nee.

Ik wilde mijn eigen leven richting geven en ik wilde zélf kiezen wat ik deed. Ik koos voor de allereerste keer voor mezelf. Ik wilde terug doen wat ik graag deed en waar ik energie uithaalde: webshops verbeteren, optimaliseren en richting geven. Ik wilde het verschil kunnen maken voor mensen die er écht baat bij hebben, voor mensen zoals jij, de jonge ondernemer.

Ik doe nu alleen nog projecten die ik leuk vind om te doen

Projecten waar ik het bij voel, waar ik het verschil kan maken en waar ik energie uit haal. Het is mijn persoonlijke missie om zoveel mogelijk onderneemsters te begeleiden in hun weg naar webshop waar zij blij van worden. Ik geloof dat iedereen, maar echt iedereen, kan slagen in het hebben van een succesvolle webshop. Zolang je maar op de juiste knoppen drukt.